Username *
Password *
Remember Me

Frendica se šminka za teretanu i nije jedina. Masa cura ne želi izgledati blijedo i isprano dok vježba, što su čule i kozmetičke kuće: Dobro nam došao athleisure make-up. Među prvima je Maybelline, koji je s Pumom lansirao limitiranu kolekciju od 5 proizvoda – radi se o ruževima i vodootpornim maskarama.

Adriana Lima PUMA Maybelline Makeup Campaign01

Ima tu još kreativnih igrača koji žele ući u teretane i poboljšati performanse svojih klijentica – drogerijski brend Wet n’ Wild ima kolekciju od čak 30 proizvoda, dok Clinique nudi više podloga koje spašavaju znojni dan. Iako, za sport su OK sve teksture koje smanjuju sjaj lica, no moraju biti lagane i prozračne. Naravno da teška šminka u sportskim uvjetima nije preporučljiva, ne samo radi prljavštine koja se miješa sa znojem, već i radi zatvaranja pora. Stoga, tu su prvaci oni lagani puderi koji neće napraviti kaos na licu, ali ako se nakon vježbanja pojavljuju prištići, bolje je make-up u teretani zaobići u velikom luku.

Adriana Lima PUMA Maybelline Makeup Campaign01


Osim random ekipe koja ima šminku dok vježba, popularnost make-upa za aktivne sate popularizirale su i fitness influencerice koje navodno savršeno izgledaju i dok treniraju. U tome im sigurno pomaže athleisure make-up, ali i pokoji filter. Za stvarne žene tu su lagane podloge, vodootporne maskare, trajni ruževi i ostale divote tih athleisure kolekcija.

 

Adriana Lima PUMA Maybelline Makeup Campaign01Adriana Lima PUMA Maybelline Makeup Campaign01Adriana Lima PUMA Maybelline Makeup Campaign01