Username *
Password *
Remember Me

Uz sve te genijalne nijanse koje obožavamo, ponajprije pastelne, od kojih dobar dio odgovara i tamnijim tenovima (prirodnim brinetama, toplijeg tona), styling postaje likovna igra od glave do pete! Lakše je plavušama - one ionako imaju light podlogu. Kako skombinirati odjeću i frizuru?

pastel2


Sve luđe boje kose – čitaj: unicorn i slični tonovi – ipak zahtijevaju malu intervenciju u stylingu. Ako je outfit crni, ipak sve skupa nije dosadno i umorno, jer kosa je u boji. Na usne ide neki ruž, koji mora pasati s nijansama na kosi, a slično slažemo i styling. Kad je kosa u nekoj specifičnoj nijansi, kombinacija se nastavlja na nju... Kao da imamo šešir – kad ga nosimo, on je početak i kraj kombinacije, pa ipak je na glavi!


Street-style nudi niz inspiracija, jer mnoge cure itekako znaju što kombinirati kad imaš cool kosu. Promjena je danas tako lagana, više-manje svi najednom, možda i radi proljeća, imamo apetit u vlastitu kolorističku sliku uvesti nešto novo...

Istina, pasteli se lakše ispiru, čak i kad je o konkretnoj boji riječ, no ipak, sve skupa previše je privlačno da bismo preskočili ovu priču. Donosimo odlične primjere dotičnih kombinacija boje kose i stylinga. Jer, farbati se mora!

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location