Username *
Password *
Remember Me

Udruga Balkon u suradnji s Kulturnim centrom Mesnička najavljuje Modni buvljak sa svrhom, koji će se održati u subotu 4.5. od 10 do 18 sati u prostoru KCM-a na adresi Mesnička 12. Sva prikupljena sredstva s buvljaka namijenjena su maturanticama iz Doma za djecu Vladimir Nazor za kupnju maturalnih haljina.

 Ivana Vukušić Kombinacija 1 cr

Udruga Balkon i njene osnivačice, Mia, Ana i Maja, već nekoliko godina surađuju s dječjim domovima na području Zagreba i okolice: - Kroz rad i druženje s djecom i mladima iz dječjih domova dosta smo dobro upoznale uvjete u kojima odrastaju, poteškoće s kojima se nose i emocije koje prolaze, a sve to je gotovo neusporedivo s uvjetima, poteškoćama i emocijama s kojima se nose njihovi vršnjaci s urednim obiteljskim statusom. Pokušavamo utjecati na te male i velike probleme raznim akcijama te pružiti podršku svim štićenicima doma, iako bismo neke od njih već mogle nazvati i prijateljima – istaknula je Maja.

Mnoge djevojke iz domova gledaju na maturalnu zabavu s dozom negativnih emocija – dok većina djevojaka odbrojava dane do ove večeri na kojoj će zablistati u najboljoj modnoj kombinaciji pred svojim prijateljima, djevojke iz domova se nadaju da će dobiti doniranu haljinu koja će biti njihove veličine, a ako imaju sreće i njihovog stila – napomenula je Ana.

Ivana Vukušić Kombinacija 1 cr

Na buvljaku smo okupili divne djevojke i žene kojima je moda i struka i način života. Odaziv je bio i bolji nego što smo se nadale te su nas odlučila podržati i neka poznata imena – Nevena Rendeli, Judita Franković, magazin Elle i njegova glavna urednica Nambi Kezić, poznate manekenke i blogerice, My Mon Mon linija nakita te ostale djevojke velikog srca. Konceptom Modnog buvljaka zatvorit ćemo krug - udomiti staru odjeću, a prikupljenim novcem financirati haljine maturanticama – objasnila je Mia.

Ivana Vukušić Kombinacija 1 cr

Udruga za djecu i mlade Balkon je nevladina, neprofitna, volonterska organizacija otvorena svima koji se žele uključiti i aktivno sudjelovati. S djelovanjem je započela početkom 2017. godine.

U partnerstvu s mnogim organizacijama civilnog društva, kulturnim centrima, knjižnicama i školama dosad je provedeno nekoliko uspješnih projekata usmjerenih na djecu i mlade, kao što su Together is better, Colours of a journey, ciklus radionica Naučimo razumjeti, radionice u sklopu Dana medijske pismenosti.

Kontakt za dodatne informacije:
Mia Škurla
Dopredsjednica Udruge
099/ 287 - 1877
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ivana Vukušić Kombinacija 1 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location