Username *
Password *
Remember Me

Plisirane "oštrice" izmjenjuju se u svjetlo-tamnoj režiji dvojca Les Émaux, a za stylish pokrivanje tu je kaput-sako dualnog karaktera. Elegantni kontrasti (plus susret masculine i feminine smjernica) tema su još jedne kolekcije relativno novog, ali vrlo jasnog modnog brenda na našoj sceni. Ime nove kolekcije je L'éveil. Što to znači? Buđenje.

lesemaux2

- Fluidnost, volumen, fragilnost, senzualnost i elegancija idejni su pokretači kolekcije L'éveil. L'éveil, što u prijevodu znači buđenje, opisuje oživljavanje netaknute prirode, jarkih, oštrih, osebujnih paleta boja - objavili su autori Kristijan Žakić i Nino Sablić. - Kombinacijom fluidnih i strukturnih materijala zadržali smo siluetu i ideju žene koju brend njeguje; profinjenu, dnevnu i poslovnu eleganciju, estetsku esenciju emancipirane žene koja stoji na raskrižju između funkcionalnosti i umjetničke odvažnosti - .

 lesemaux2

Asimetrija je jedna od tema koju Nino i Kristijan obožavaju, kojom naglašavaju visinu elegantne siluete. Pritom koriste glatke i plisirane teksture, koje se spuštaju s ramena i priči daju finu dinamiku. Boje su definirane, žute, zelene, bordo… a tu je i njihov omiljeni karirani uzorak. Često naglašavaju struk ili se igraju krojnim intervencijama na gornjem djelu kroja. No, rezultat je fini, fluidan i nosiv.

Kristijan je diplomirao glazbu na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, a Nino Modni dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Modeli: Elena Dizdar (Middiken model managment), Luna Valas (Talia models)
MUA: Nino Sablić
Fotografija: Franjo Matković i Senja Vild
Frizura: Katica Topić (salon Fabula De Forma)

 

lesemaux2lesemaux2lesemaux2lesemaux2


 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location