Username *
Password *
Remember Me

Kad su se oženili, na današnji dan prije točno 20 godina, jedan od najjačih nogometaša u to vrijeme i planetarno popularna pjevačica, postali su ultimativni power couple. Danas Victoria Beckham i David Beckham imaju 4 djece (Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper) i super snažne karijere, ali različite od onih na početku.

David and Victoria Beckham

I dalje su super-poznati, a mediji slave njihovu vezu i karijere. Ovo su neke od njihovih legendarnih stylinga, jer bili su među prvim parovima koji su kombinirali svoje stylinge. Na početku su bili više šminkeri, naročito Victoria, sa svojim luksuznim izgledom, dok je David uvijek imao prepoznatljive frizure – pa svi se sjećaju takozvane bekemice.

Danas je ona super-jednostavna, a on elegantan i tetoviran, jer ne mijenjaju se samo oni, već i moda… Power couple nastavlja svoju vladavinu, Internet je pun njihovih čestitki, ne samo od djece, već i fanova diljem svijeta.

S vremenom je Victoria izgradila fantastičan modni brend, iako u početku, kao bivša pjevačica nije imala podršku svijeta mode. No, s vremenom je dokazala da je super sposobna poslovna žena. Nedavno se okupio i njezin bivši bend, Spice Girls, no ona ne ide s njima na turneju... ima pametnija posla. Iako, spominje se njezino pojavljivanje u filmu o jednom od najsnažnijih ženskih glazbenih pop bendova. 

Jedna od promjena na fotkama? Nekad se čak i smijala.