Username *
Password *
Remember Me

Nina Išek Međugorac, jedna od prvih magistrica na području odnosa javnošću u Hrvatskoj, trenutno na čelu korporativnih komunikacija Hrvatskog telekoma, proglašena je Ženom godine 2019., izboru u organizaciji magazina Zaposlena, sinoć u hotelu Esplanade.

Ana Gruden Snjezana Bahtijari

- Znanje je za mene najisplativija investicija. S kvalitetnim obrazovanjem svi imaju jednaku priliku, bilo da su žene ili muškarci, stari ili mladi, bogati ili siromašni. I zbog toga je ova godina za nas bila važna i velika. Preko 2000 djece u sklopu donacijskog programa Hrvatskog Telekoma nije učilo za dobru ocjenu već su kritički promišljali svijet u kojem žive te naučili kako uz pomoć tehnologije stvoriti prilike da oni, njihova obitelj te prijatelji budu zadovoljniji, a njihov život kvalitetniji. Ova nagrada dodatna je potvrda cijelom korporativnom svijetu da kompanije s višom svrhom mogu značajno doprinijeti u stvaranju boljeg društva. Presudno je da mi u odnosima s javnošću čujemo i osjetimo potrebe zajednice te usmjerimo organizacije u kojima radimo na odgovorno ponašanje u društvu - izjavila je Nina Išek Međugorac.

Ana Gruden Snjezana Bahtijari
Ana Gruden, organizatorica izbora Žena godine i urednica magazina Zaposlena i Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti kompanije Ericsson Nikola Tesla


- Odnosi s javnošću često se u javnosti percipiraju kao dominantno ženska profesija, no dospjeti na direktorsku poziciju jedne moćne tvrtke kao što je Hrvatski telekom, a koja se bavi ipak dominantno „muškim biznisom“, svakako je veliki uspjeh. No, ono što Ninu Išek Međugorac dodatno izdvaja jest činjenica da, taj svoj poslovni uspjeh i postignuća, te moć i utjecaj koji sa sobom nosi pozicija na kojoj se nalazi, koristi za širu dobrobit, vrijednim društvenim angažmanom, odnosno usmjeravanjem dijela napora i sredstava svoje kompanije u projekte koji pridonose boljitku zajednice i društva u cjelini - izjavila je Ana Gruden, glavna urednica časopisa Zaposlena i organizatorica izbora za Ženu godine.
Svojim djelovanjem, Nina Išek Međugorac dokazuje da „ženski senzibilitet“ u poslovnom svijetu zapravo predstavlja prednost te demantira sve one koji ga još uvijek, vrlo često, vide kao nedostatak.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location