Username *
Password *
Remember Me

- Kolekcija je u ožujku dobila puno pozitivnih komentara, na što sam jako ponosna, a kampanja je snimljena popratno, uz dolazak same kolekcije u prodaju. Tatjanu Galić izabrala sam kao zaštitno lice kolekcije jer mi se svojim pomalo androginim stilom izvrsno uklopila u priču - izjavila je modna dizajnerica Ana Maria Ricov.

4
Lice kampanje Tatjana Galić (Talia Model)

- Dok stvaram kolekciju, zamišljam ženu koja u jednoj odjeći mora provesti veći dio dana. Upravo zbog toga želi se osjećati nesputano i slobodno - . U kolekciji glavnu ulogu imaju prirodni materijali poput vune i pamuka, u crnoj, sivoj, zelenoj, ljubičastoj... U samoj osnovi kolekciju karakteriziraju slobodna forma i tehnika rešetkastog nabiranja tkanina. Takav tip nabiranja pruža odjevnim predmetima jednu vrlo razigranu dimenziju. Samim time oni djeluju vrlo ležerno, ugodno, a opet vrlo funkcionalno – zaključuje dizajnerica.

Kolekciju za ljeto 2013. predstavit će na skorašnjem Fashion.hr-u, a kreacije s fotografija možete naći u njezinom dućanu u Petrinjskoj 9 u Zagrebu.

12689open cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location