SARAJEVO FILM FESTIVAL // a što je ANA PETRIČIĆ GOJANOVIĆ nosila na red carpetu?

  Svakodnevni izvještaji od ekipe PRiredba koja PR-ovski, majstorski kao i uvijek, odrađuje praćenje Sarajevo Film festivala, zaobilazili su jednu od najbolje odjevenih cura na njihovom red carpetu – nije ni čudo, jer Ana Petričić Gojanović vlasnica je upravo te agencije i njezina je tamošnja uloga „iza kulise“. Ipak, ima genijalan stil i uvijek je zanimljivo vidjeti što je odjenula. Na svakom njihovom eventu škicam što nosi, jer Ana zna kako biti stilski zanimljiva, iako bez boje! Zato sam je zamolila da mi javi kako si je isplanirala robu za sarajevske premijere i evente.

  Amarie haljina
   I-GLE haljina + crne sandale Malone + bijela Jil Sander torbica + Sheriff&Cherry naočale – prije prvog red carpeta ispred Narodnog pozorišta kraj plakata filmova u Natjecateljskom programu

   - Upravo smo se vratili iz Sarajeva, bilo je to 9 intenzivnih dana tijekom kojih ustajemo rano i liježemo kasno, cijeli dan u akciji…ali uvijek s osmijehom na licu jer si okružen s divnim ljudima, susretljivima, a i imaš priliku upoznati, slušati velikane svjetske filmske umjetnosti. Kroz dan je veliki broj događaja, press konferencija, masterclassova, projekcija, a navečer osim projekcija i red carpeta su i večere, druženja i tulumi.

  Ana nosi crno-bijele kombinacije, nikad monotone, ponekad eksperimentalne, često totalno artističke. Bira uglavnom haljine, ali ne direktno ženstvene, već voluminozne, zanimljive forme s delikatnim detaljima. Vidi se da cijeni poseban dizajn i da je odjeća dio njezinog intuitivnog karaktera i jedan od pokretača kreativnosti Anine privatne, ali i poslovne osobnosti.

  Iako mi nismo gosti red carpeta, naš posao je usko vezan i za taj dio protokola tako da je važno biti u skladu s dress code-om i paziti na protokolarne situacije i aktivnosti. Uglavnom, nastojim odjenuti kombinacije u kojima se osjećam dobro, ugodno, koje me ne sputavaju dok radim te istovremeno poštuju pravila poslovnog odijevanja.

  Amarie haljina

  Amarie crna haljinica + IXOS male crne cipelice - ova kombinacija je bila u predvečernjim satima. Pripreme za red carpet počinju već u 18:30 tako da već tada moramo biti spremni i na pozicijama. Fotografirano ispred Narodnog pozorišta.

  Amarie haljina

  Amarie crno bijela haljina + Malone sandale – ovakva lepršava i prozračna haljina savršeno odgovara za jurnjavu oko crvenog ćilima ili s lokacije na lokaciju... I naravno, ravne sandale za brzo hodanje i vruća predvečerja.

  Amarie haljina

  Amarie jakna + crna svilena košulja HM Studio + crne svilene kratke hlače + IXOS cipelice – prvih dana odnosno večeri je bilo hladno tako da su jakne i dugi rukavi bili neophodni.

  Amarie haljina

  Crna haljina + kratka tunika Katarina Balogh -cipelice iXOS + narukvica Midžić i torbica Jil Sander – na Festivalskoj ulici, na putu prema Festivalskom trgu.

  Amarie haljina

  Bijela košulja HM Studio + bijela suknja sa šljokicama HM Studio + tenisice na točke Adidas x Pharell Wiliams ( na Festivalskom trgu prije izložbe Talents). U društvu Danijele Trbović.

  Amarie haljina

  Bijela košulja s mašnom Katarina Balogh + plave svilene bermude COS – kod Hotela Europa – između intervjua i izjava koje daju gosti Festivala medijima.