Username *
Password *
Remember Me

Slavni špijun zavodnik rođen je prije točno pola stoljeća – od onda James je doživio mnoge inkarnacije, izbjegao brojne nezgode, sto puta spasio svijet… pa je konačno zaslužio i vlastiti parfem! Miris je klasičan i nepogrešivo muški, svjež i sofisticiran. Idealan za snalažljivog, modernog muškarca, koji iz svake „opasne“ situacije pronađe izlaz.

open

FOTOGRAFIJE kampanje potpisuje Greg Williams, dugogodišnji suradnik na James Bond projektima, a radi se o tajanstvenoj silueti muškarca u odijelu, vizual na koji smo navikli i kojeg vežemo uz tu legendu s velikih ekrana.

MIRIS
Ovaj miris pripada Aromatic Fougere mirisima: Bondove karakteristike najbolje su oslikane kroz muževan, moćan i snažan vetiver, jabuku, pravom britanskom sastojku poznatom po svježem okusu i elegantnu sandalovinu koja dugo ostaje na koži i spomenute note čini još finijima…

PAKIRANJE
Bočica i vanjsko pakiranje inspirirani su unutrašnjosti Bond automobila. Unutar svake kutijice mirisa nalazi se jedinstveni kôd pomoću kojeg postajete dio Bond svijeta; klikom na www.007fragrances.com otkrit ćete razne pogodnosti i saznanja o nastanku novog mirisa, samom snimanju kampanje, kao i ostale novosti iz svijeta Jamesa Bonda.

1111

CIJENE:
EDT 30 ml, 165 kn; 50 ml 239 kn
EDT GOLD 50 ml, 265 kn
After shave lotion 50 ml, 165 kn
Deodorans 75 ml, 99 kn
Gel za tuširanje 150 ml, 85 kn

GDJE KUPITI: Bipa, dm, Kozmo, Iris-Douglas

AKCIJA!
U periodu od 15.10.-15.11.2012. pri kupnji James Bond mirisa EDT 50 ml (239 kn) ili Gold Edition EDT 50 ml (265 kn) dobit ćete i jednu besplatnu kino ulaznicu za novi film Skyfall. Kino ulaznica se može iskoristiti samo u Cineplexx kinima u Hrvatskoj u periodu od 01.11.-31.12.2012. uz kupnju još jedne kino ulaznice i uz predočenje računa o kupnji mirisa.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location