Username *
Password *
Remember Me

Marijana ima predivnu, gustu i čvrstu kosu koja brzo raste. Nedavno smo se igrali izbjeljivanjem, no višesatno sjedenje u salonu, uz troje male djece, pomalo je nemoguća misija. Zaključile smo da je najbolje da se vratimo na prirodno – divno tamnu i sjajnu kosu!

Šiša i boja: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

marijana mikulic foto maja kljajic

Stavila sam joj blagi tamni preljev i skratila šiške kojima se sada možemo poigravati. Zapravo, Marijana može imati drugačije šiške svaki tjedan! Oblikujem ih tupim, ravnim škarama, u smjeru koji želim.

Marijanina kosa je idealna za igranje upravo radi gustoće i čvrstoće. Radili smo već joj ne samo blajhanje, već i balayage te under cut, kojim si je olakšala vruće dane.

 marijana mikulic foto maja kljajic

Jako je otvorena za suradnju, kreativna je i pozitivna, pa nam igranje kosom i frizurama dolazi nekako spontano. Kako je Marijana glumica znali smo da kratka kosa nije baš najbolja opcija, no, kad smo krenuli s mega promjenama, još je bila trudna pa je imala vremena da joj kosa naraste. Kad smo je prošlo ljeto obojali u plavo, bila je oduševljena, bila je to nova dimenzija njezina izgleda.

Ovo sad je srednja duljina koja ipak ostavlja prostora za manevar. Marijana se vratila na prirodno i to joj je trenutno najjednostavnije.

Uvijek me preplavi ogroman val emocija kada radim toliko velike promjene, to je posebna čast kada ti se netko preda u ruke s potpunim povjerenjem!

FOTO: MAJA KLJAJIĆ

 marijana mikulic foto maja kljajicmarijana mikulic foto maja kljajicmarijana mikulic foto maja kljajic

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location