Username *
Password *
Remember Me

Vanilija, kao baza mnogih parfema, nalazi se na listi popularnih i u svijetu mirisnih svijeća. Zato je brend Notes of Zagreb predstavio novu kreaciju Porta di Pietra, koja u sastavu ima vaniliju i ružu, još jednu hit notu. I sandalovina je super elegantna (u svijeći Upper town), pa čak i kad je riječ o interijerima, mnogi žele da upravo njezin blagi miris oplemeni njihov omiljeni prostor.

Ambijentalna fotka Porta di Pietra cr

Notes of Zagreb u svojoj raznolikoj ponudi mirisa za dom ima i nekoliko mirisnih svijeća. Svaka svijeća je 100 posto prirodna, ručno rađena i dolazi s najvišim udjelom mirisnih ulja u kombinaciji sa sojinim voskom. Svijeće Notes of Zagreb dolaze u dvije veličine - maloj i velikoj. Vrijeme gorenja male svijeće je 40 sati, dok će velika svijeća gorjeti i do 110 sati.

Ambijentalna fotka Porta di Pietra cr

- Ukoliko se ove jeseni odlučite za pomalo neočekivane mirisne note, a opet izrazito tople i bogate, mirisne svijeće "Porta di Pietra", "Upper Town" i "Kaptol 1094" bii će savršen odabir. Svijeća "Porta di Pietra" privući će sve ljubitelje ruže i vanilije jer su upravo te dvije mirisne note u kombinaciji s breskvom zaslužne za njen topao i pun miris. "Upper Town" iza sebe ostavlja malo intenzivniji miris koji se krije u notama sandalovine, jantara i benzoina. Drvenaste note bora, tamjana i cedra glavni su sastojci mirisa u svijeći "Kaptol 1094" i podsjećat će vas na sakramentalne prostore - objavio je ovaj cool zagrebački brend.

Ambijentalna fotka Porta di Pietra crAmbijentalna fotka Porta di Pietra crAmbijentalna fotka Porta di Pietra cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location