Username *
Password *
Remember Me

Unicorn i dugina raskoš inspiracija su i za nas frizere – neki dan jedna je moja klijentica dobila upravo takav makeover! Istina je da dugine boje u kosi nisu baš česta pojava na ulicama, no ipak, sve više nose ih mlade i vesele curke koje žele ovaj svijet obojiti u šareno.

Voli boje: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

ana kustre do sminke i frizure za pol vure1

Da bi uopće kosa poprimila dugine boje, ona mora biti cijela izbijeljena. To je korak u kojem moramo biti jako pažljivi kako bismo kosu zaštitili i pravilno je njegovali.

Baš zbog tog posvjetljenja kose, boje koje ćemo stavljati neće se čvrsto vezati za kosu pa samim time neće biti dugotrajne. Kod većine je to pozitivno, zato što svakoga mjeseca mogu imati na kosi neke nove polutrajne nijanse.

ana kustre do sminke i frizure za pol vure1

Kada smo kosu posvijetlili, kreće dogovor oko nijansi i odluka o tehnikama kolorizacije koje ćemo primijeniti.

Uvijek volim u korijenu imati neku baznu boju, na primjer najtamniju ili najdominantniju nijansu iz koje će izlaziti sve ostale.

ana kustre do sminke i frizure za pol vure1

Kada smo gotovi s dugotrajnom, kreativnom i preciznom kolorizacijom, potrebno je napraviti kvalitetnu njegu kako bi obnovili kosu nakon ovakvih velikih tretmana.

Nove nijanse i raspored tonova naglasit ćemo i šišanjem. Najčešće su to klizna i postepena šišanja kojima dajemo na važnosti svakoj nijansi.

ana kustre do sminke i frizure za pol vure1ana kustre do sminke i frizure za pol vure1ana kustre do sminke i frizure za pol vure1ana kustre do sminke i frizure za pol vure1ana kustre do sminke i frizure za pol vure1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location