Username *
Password *
Remember Me

Takozvane bakine obrve ovih su dana tema u mnogim kozmetičkim salonima – kako ga postići, i zašto? Naime, plavuše i brinete imaju tu sivkastu bazu boja obrva, pa je upravo ta hladna, tamnija siva, idealna za popravljanje nepravilnosti, a da sve skupa djeluje prirodno. I, naravno, usput treba izbjegavati one crvenkaste ili toplije tonove na obrvama jer se previše ističu i djeluju umjetno.

Naravno da je crna previše snažna, dok sivih ima više nijansi. Svjetla pepeljasta nijansa idealna je za plavuše, tamnije siva za brinete. Čak i ako se radi o crnoj kosi, sive obrve dati će mekši, nježniji izgled licu.

bobbi brown grey pencil
Jeremy Scott & London Fog

Obrve ne smiju izgledati kao blizanke, već kao sestre, izjavila je jednom vizažistica svjetskog glasa Pat McGrath. Lice nije simetrično, kao ni obrve, čija je slava danas neupitna, možda radi brojnih nude make-up trendova koji ističu prirodnost.

Tome su pogodovale manekenske zvijezde poput Care Delevingne, Hilary Rhode i Andreee Deaconu, koje sve redom imaju prirodne, prekrasne i guste obrve. Nekako se s vremenom svijet ljepote fokusirao na obrve, a lagani make-up trendovi, pa čak i jarki crveni ruž, obožavaju dobro i kvalitetno definirane obrve.

bobbi brown grey pencil

Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil 314kn, douglas.hr

 

bobbi brown grey pencil
Benefit Precisely, My Brow Eyebrow Pencil 98 kn, douglas.hr