Username *
Password *
Remember Me

Deset godina na pisti CAP-a, odnosno dvadesetu kolekciju u sklopu tog dugovječnog hrvatskog tjedna mode, cure iz Boudoira začinile su propisno. Zagrebačka galerija Lauba izvrsno je poslužila kao pozornica za njihove lutkice u tilu. 

open

Ne samo da su se držale pravca kojim su davno krenule (romantika na stotu!), već su osmislile kolekciju haljina za prave moderne vile. Mašta Morane Saračević i Martine Čičko-Karapetrić kreće se u više smjerova: A-kroj omogućava razigranu siluetu (svilena  eksplozija), transparentne tkanine pružaju pravu modnu bajku, dok cvjetne aplikacije pojačavaju ekskluzivnost svake kreacije.

Nijanse između puderastih, ružičaste, bež i crne igračke su kojima cure iz Boudoira stvaraju svoj prepoznatljivi potpis. Iako su na domaćoj modnoj sceni utjecajne na području vjenčanica, činjenica je da modne sestre uvijek idu korak dalje, pa eksperimentiraju s količinom ukrasa – nerijetko njihove haljine imaju mnoštvo aplikacija, no, stilski, sve je to odlično opravdano.

Osim Boudoira, sinoć je održano i humanitarno-modno događanje pod nazivom 'Dobrota je uvijek u modi' tijekom kojeg su krpene lutkice 'Braco i Seka' predstavili brojni hrvatski dizajneri. Projekt je ostvaren u suradnji između Cro-A-Porter-a i Unicefa.

IMG 1332IMG 1420IMG 1454IMG 1512IMG 1579IMG 1619IMG 1654IMG 1796IMG 1863