Username *
Password *
Remember Me

Još samo par dana i čeka nas mračna, kosturska i vampirska noć. Halloween je sve popularniji i taj dan sve su traženije razne neobične frizure i specifičan dark make-up, inspiriran brojnim likovima iz stripova i horora, a kostimirani i maskirani ljudi šeću od jutra po cijelom gradu. Jeste li se odlučili za svoju masku?

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

 izi halloween do sminke i frizure za pol vureNOVO1

Primijetila sam da s vremenom ta noć polako odmiče od kostura i krvavih maski i raznih čudovišta pa sve više postaje nalik na karneval pun šarenila i beauty oslikavanja. Kod nas većinom izrađujemo beauty maske kojima naše klijentice ponosno i ženstveno žive Halloween.

izi halloween do sminke i frizure za pol vureNOVO1

Merlinka, snježna vila ili totalno šarenilo bude u našem vizažisti Vinku kreativnost za oslikavanje lica i tijela, a naše klijentice ostavlja bez daha svojim transformacijama. Sve maske izrađuje ručno oslikavajući cijelo lice, polovicu ili samo decentni detalj, ovisno o vama koliko imate vremena i hrabrosti!

Ženstveni Halloween i ove godine dati će naglasak na kreativnost umjetnika šminke i kose. Jer, kad radimo masku za lice, tu je i posebna frizura!

izi halloween do sminke i frizure za pol vureNOVO1

Osim većinom plastičnih perika najviše volimo na kosu stavljati dodatke kao što su razne marame, šeširi ili neki šareni češljić-pramenovi koje uplićemo u prirodnu kosu. Ovu kreativnu instalaciju na glavi osmislila je naša frizerka Valentina, koristeći ukrasne trake koju je složila u veliku improviziranu mašnu! Koristila je i bijelu pastu te zelene šljokice

Šminka i frizura stilski su povezani zato je uvijek bitno da maskeri i frizeri surađuju kako bi se održali iste priča i skladno napravili masku.

FOTO: Do šminke i frizure za pol vure
MAKE-UP: Vinko Tomašinjak
KOSA: Valentina Veljačić Zuber
MODEL: Isabel Prpić

izi halloween do sminke i frizure za pol vureNOVO1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location