Username *
Password *
Remember Me

Inspiracija palete u znaku je prekrasnih retro zavodnica kao što su bile Elizabeth Taylor i Brigitte Bardot, u nova tri looka: “Vixen Violet”, “Siren Copper” i “Ingenue Blond”. L’Oréal Professionnel vraća nas u 50-e i 60-e godine prošloga stoljeća i predstavlja priču o stvarnim ženstvenim trendovima koji su se rodili u vrijeme kad je romantičan izgled predstavljao ultimativni hit, a senzualna boja kose bila istinski must-have!

brig
“Siren Copper” look inspiriran je prekrasnom Brigitte Bardot. To je istinski francuski chic obojan u nijansu bakra! Stvarajući efekt sjene na korijenu, kosa vizualno dobiva na volumenu. Zahvaljujući ovoj tehnici, na korijen kose stavlja se prirodna boja, pa je efekt kacige uspješno izbjegnut.

liz
 “Vixen Violet” look prikazuje stil američke dive Liz Taylor, i njezine poznate voluminozne kovrče. Razbarušena kosa prava je manifestacija glamura upotpunjena nijansom sezone: bojom patlidžana.

tw
“Ingenue Blond” look inspiriran je stilom legendarne manekenke Twiggy i njezinom kratkom dječačkom frizurom koja miješa muževne i ženstvene elemente s hladnom nijansom plave kose, tipičnom za Britance. 

Pod umjetničkim vodstvom talentirane Odile Gilbert, poznate frizerke modnih pista i holivudskih zvijezda, stvorene su ove palete koje će svaku ženu učiniti glamuroznom divom sa sjajem u kosi! Nijanse su nastale novom tehnikom bojenja kose „Iluzija sjene“. - Ove sezone vraćamo se u doba glamura i sofisticiranosti, dajući mu moderan prizvuk. Nova kolekcija naglašava hrabre boje i voluminoznu kosu - istaknula je Odile Gilbert. 

Stil Rétro Nouveau inspiriran je trendovima s modnih pista za sezonu jesen/zima 2012/2013. Izabrana grupa iskusnih frizera i kolorista iz osam različitih zemalja (Brazil, Kina, Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Španjolska i UK) u ovoj su kolekciji ponudili svoje vizije boja za sve tipove žena.

Svi proizvodi i usluge L'Oréal Professionnel dostupni su u odabranim frizerskim salonima.