Username *
Password *
Remember Me

Klaićeva je bogatija za svemirski brod – ni manje ni više, ova čudesna letjelica poslužila je kao inspiracija za dizajn CT-a. Kako bi mališanima pregledi bili ugodniji, Klaićeva je s agencijom Izona osmislila kako promijeniti vizuru prostorije u kojoj se nalazi taj ogromni uređaj za magnetsku rezonancu.

Dizajnerica iz agencije Izona, Marina Cumbo, bila je zadužena za dizajn projekta.

- MRI podmornica je bio prvi projekt takve vrste na kojem smo puno naučili. Tehnička izvedba nije jednostavna i postoji puno sitnica i malih dijelova koje sve treba pripremiti da čine skladnu cjelinu. Ipak, motivacije u ovakvim projektima nikada ne fali tako da to ne predstavlja neki problem. Svemirska letjelica kao naš drugi projekt je nešto kompliciranija jer smo, uz sam uređaj, oslikali i cijelu prostoriju u kojoj se nalazi. Pazili smo da sve bude veselo, razigrano i simpatično kako bi razvedrilo djecu u njihovim teškim trenucima“ – izjavila je dizajnerica Marina.

Eva Mladicek i Marina CUmbo cr
Eva Mladiček i Marina Cumbo

- Suradnja s bolnicom i rad na projektu jedan je od onih projekata koji ispunjavaju srce jer sve što radimo za Bolnicu radimo volonterski, s ciljem kako bi mališanima boravak u bolnici bio što ugodniji. Super je saznanje da baš svatko od nas može pomoći na neki način, bez obzira na obrazovanje ili struku. Mi pomažemo maštom! – rekla je Eva Mladiček iz agencije Izone.

 Eva Mladicek i Marina CUmbo crEva Mladicek i Marina CUmbo crEva Mladicek i Marina CUmbo crEva Mladicek i Marina CUmbo crEva Mladicek i Marina CUmbo crEva Mladicek i Marina CUmbo cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location