Username *
Password *
Remember Me

…kao super ideja – Irena i ja otvaramo češljaonicu u centru Zagreba! Ne, mi nismo zamislile Walk-in salon, naša je ideja bila oživjeti stare zagrebačke češljaonice. Poslovne žene ne stignu sjediti satima ispred ogledala i uređivati se, a mi im nudimo šminku i frizuru i to samo u pola sata. Ne vjeruješ? Dođi i probaj!

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO
TIM SALONA "DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE" Valentina, Isabel, Ana (suvlasnica), Vinko (make-up), Marko i Irena (suvlasnica)

Svaki početak je težak, Irena (Königsknecht) radila je u kazalištu (još uvijek je tamo), a ja sam u tom trenutku imala salon na Črnomercu. Ipak, odlučile smo zajedničkim snagama i vizijom osmisliti koncept i otvoriti salon u Ilici, blizu Frankopanske.

Kad smo konačno otvorile, moram priznati da smo ubrzo uvidjele ne samo potrebu za širenjem, već i novim mjestima, jer ispostavilo se da je taj koncept od pola sata postao izuzetno popularan! Ja sam svoj frizeraj na Črnomercu paralelno zatvorila i posvetila se našem novom poslovnom pothvatu.

Prošle smo se godine preselile u Bosansku 6 gdje sada naš posao svakodnevno raste i razvija se.

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Osim našeg poznatog Instant tretmana kose i lica, nudimo vam sve usluge vezane za kosu i šminku.

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO
Ana i Jure Radnić

Neki nas zovu i „salonglumaca“, da, volimo raditi s našim umjetnicima, Irena za scenu, a ja za privatne potrebe. Tu su i naši predivni stalni i novi klijenti koji redovno posjećuju salon koji je ugodan i topao spoj starina i industrije. Osim usluga koje svakodnevno radimo u ponudu smo uvrstile i tematska #itgirlsociety druženja.

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Modeli na #ITGIRLSOCIETY WEDDING  druženju bile su „mladenke“ koje su predstavile različite tipove frizure, kose i teksture lasi: studentica Marta Klemenčić, fotografkinja Mara Bratoš, novinarka i influencerica Dalila Turk te plesačica Gabrijela Pilić. U društvu su i glumica Marijana Mikulić, Vinko Tomašinjak, Valentina Veljačić Zuber, Irena Königsknecht i Dubravka Prpić Znaor, glavna urednica ITGirl.hr i image savjetnica.

U suradnji s ItGirl.hr i našim partnerima odnedavno vam donosimo nove trendove i savjete za kosu i lice uz prezentaciju na modelima s ugodnim druženjima #ITGIRLSOCIETY.

Ideja je bila imati nešto drugačije i mi smo u tome uspjele a naši klijenti nas svakodnevno na to i podsjećaju!

 HAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Dalila Turk jedna je od obožavateljica našega salona

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Marko i Dalila

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Marijana

HAUBAMANIJA RAKIJATOGO
Retro #itgirlsociety #haubamanija party // Dalila Turk nosila je raskošnu, bujnu kosu inspiriranu genijalnom Dinastijom, Nina Veizović evocirala je ženstvene velne iz dvadesetih i tridesetih, a Csilla Barath Bastajić podsjetila je na naslovnice cura iz osamdesetih! Petra Svrtan ušla je u ulogu Twiggy i donosi modernu varijantu, a Marijana Mikulić prava je funky cura, okružena sitnim, ali moćnom kovrčama. Autor: frizer Marko Costantini.

HAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Magdalena Kovač, operna pjevačica iz HNK-a, njeguje svoje bujne kovrče uljantim formulama

HAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGOHAUBAMANIJA RAKIJATOGO

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location