Username *
Password *
Remember Me

- Kavana Lisinski zaštićen je gradski prostor, no promišljenim preinakama stvorili smo nov, elegantan dojam. Bila nam je namjera vratiti izgled što vjerniji originalu. Demolirali smo sve što je naknadno dodavano, ogolili prostor i uz nadzor i savjete iz Zavoda za zaštitu spomenika sačuvali i naglasili ljepotu prostora - potvrdila je arhitektica i projektantica Vlatka Čizmić.

Kavana Hemingway Lisinski 1

Njezin je tim prije svega naglasio kvalitetu i ljepotu postojećeg, originalnog materijala, a među detaljima je i zidna polica od stakla otkriva zidnu kamenu oblogu. Dizajn namještaja je retro, podsjeća na originalno, prvo stanje. Kavana se nalazi u sklopu legendarne zagrebačke koncertne dvorane Lisinski, otvorene 1973. godine te je od samih početaka bilo zagrebačko kultno mjesto za dnevna i večernja okupljanja. 

 Kavana Hemingway Lisinski 1Kavana Hemingway Lisinski 1Kavana Hemingway Lisinski 1Kavana Hemingway Lisinski 1Kavana Hemingway Lisinski 1Kavana Hemingway Lisinski 1Kavana Hemingway Lisinski 1Kavana Hemingway Lisinski 1Kavana Hemingway Lisinski 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location