Username *
Password *
Remember Me

Kraj siječnja zagrebačku poslovnu scenu obilježit će edukativni sajam Career paths connects, koji će se održati 25. siječnja u hotelu Hilton Garden Inn.

Organizatorice su Dolly Predovic, profesorica na Bocconiju, vlasnica Magnolije i Clan Storea Jasmina Bagarić te Josipa Bagarić koja se bavi ljudskim potencijalima.

Dolly Predovic Josipa Bagaric i Jasmina Bagaric
ZARA


Od 10:00 do 17:00 sati posjetitelji sajma interaktivno će sudjelovati u procesu međusobnog upoznavanja s izlagačima iz cijele Europe, SAD-a i Azije. Štandovi brojnih poznatih sveučilišta, poput talijanskog Bocconija ili španjolske IE Business School približit će svoje svjetonazore i kriterije budućim studentima te im samim time olakšati proces upisa na njihove prestižne fakultete.

Na sajmu će se predstaviti i ljetne škole te strani internati s programima za djecu od 12 godina naviše.

Predviđena je i panel diskusija te predavanja ljudi sa životnim pričama biznismena, poput Tanye Golešić, Kanađanke hrvatskog podrijetla koja ima funkciju predsjednice brenda Jimmy Choo za Sjevernu i Južnu Ameriku, Davora Tomaškovića, predsjednika Uprave Croatia osiguranja te Louise Tingstrom, glavne PR stručnjakinje u UniCredit grupi i partnerice u londonskoj agenciji za odnose s javnošću.

 Dolly Predovic Josipa Bagaric i Jasmina Bagaric
Dolly Predovic, Josipa Bagarić i Jasmina Bagarić

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location