MARION COTILLARD // poznata glumica postala je novo lice mirisa Chanel N° 5

    - Chanel sa zadovoljstvom objavljuje da će Marion Cotillard biti lice nove reklamne kampanje posvećene kultnom mirisu N° 5. Ovo je prvi put da najuglednija francuska glumica u Hollywoodu posuđuje svoj lik nekom mirisu – objavio je poznati francuski brend.

    ccc pa2020 01 0001 1 rgb 1

    Marion je vjerna Chanelu od početka svoje karijere, na crvenom tepihu u CHANEL haljinama za film Jean-Pierrea Jeuneta Zaruke su dugo trajale, 2004. godine te na promoviranju filma La Vie en rose redatelja Oliviera Dahana, 2008. godine.

    Svojim tumačenjem lika Édith Piaf, Marion Cotillard je oduševila svijet, osvojivši Oscara, Cézara, Zlatni globus i nagradu BAFTA za najbolju glumicu. Ovim međunarodnim priznanjem dobila je priliku surađivati s najpoznatijim redateljima, kao što su Jacques Audiard, James Grey, Christopher Nolan, Ridley Scott, Steven Soderbergh i Leos Carax, a istovremeno s velikim žarom podržava mlade umjetničke talente ne plašeći se rizika s ulogama u debitantskim igranim filmovima.

    Savršeno utjelovljenje prirodne ljepote na francuski način, Marion Cotillard posjeduje onaj neodoljivi “je ne sais quoi” koji pripada samo njoj. Ona svoju eleganciju unosi u image kultnog mirisa N° 5. Nova kampanja bit će predstavljena ove godine.