Username *
Password *
Remember Me

- Sunčan, vedar i neodoljivo svjež, Dolce Shine Eau de Parfum novi je voćni, cvjetni miris, posveta veličanstvenom talijanskom radošću za život - objavio je brend Dolce & Gabbana.

DOLCE SHINE2

Dolce Shine je sunčan, veseo i neodoljivo svjež, voćni cvjetni miris koji puni sjajnom talijanskom radošću života. Šareni sočni mango i svijetli jasmin kombiniraju se s obasjanom plavom šumom kako bi stvorili sunčan voćni cvjetni miris:

Za ovaj šareni dodatak kolekcije Dolce, boca i ikonički poklopac poprimaju meku, sunčano žutu nijansu. Kao i uvijek, crna vezana mašna krasi ovratnik. Naziv mirisa napisan je jarko ljubičastom, poput električnog dodira koji naglašava pozitivnu energiju mirisa.

DOLCE SHINE2

Dolce Shine utjelovljuje privlačnu i nasmijanu Dolce djevojku koja sjaji i privlači poglede gdje god krene.


DOLCE SHINE2

Dolce Shine inspiriran je trenutkom između zime i proljeća kada prve zrake sunčeve svjetlosti proviruju u vrtove Amalfijske obale.


Nos iza ovog mirisa je Marie Salamagne. Gornje note su mango, grejp i dunje; srednje note su jasmin, cvijet naranče i tuberoza; Osnovne note su bijela šuma, australska sandalovina i bijeli mošus.


Cijene: EDP 30ML 547,75 kn, EDP 50ML 729,75 kn, EDP 75ML 953,75 kn

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location