Username *
Password *
Remember Me

Igor Dobranić, hrvatski modni dizajner koji sezonski obilazi svjetske sajmove te je konstantno prisutan u multibrand storeovima diljem kontinenata, donosi nove vizuale i kolekciju u znaku njegovog prepoznatljivog izričaja. Kreacije su pune volumena: Igra koja mijenja siluetu čini je izuzetno dinamičnom, a pritom i praktičnom, Igorov je prepoznatljivi štih. Bazične linije, kroj koji se može nositi na više načina i pokoji akcent u crvenoj, najavljuju toplije dane.

Black and white 2 r

- Epidemija corona virusa zaustavila je modni svijet. Mali neovisni brendovi koji egzistiraju na inozemnom tržištu teško se nose s posljedicama nastale krize. Ipak većinu proizvodnih procesa izvodimo u Hrvatskoj što nam je omogučilo ulaganje u razvoj kolekcije za internet prodaju - igordobranic.com. - objavio je brend.

Black and white 2 r

Brend poštuje i obraća se modernim ženama, nudeći im praktičnu i elegantnu odjeću. Odjeća je lagana i udobna, izrađena od prozračnih lanenih i pamučnih perforiranih tkanina, pomaknuti krojevi i autorski printovi ukazuju na prepoznatljivi stil koji potpisuje modni brend modnog dizajnera Igora Dobranića. 

Black and white 2 r

Unatoč ograničenjima i dalje stvaramo u nadi za boljim vremenima gdje će biti prepoznata kvaliteta, ulaganje u razvoj i dizajn, poštovanje ljudskog rada i uvjeta.

 Black and white 2 r

Foto: Ivana Tomić
Makeup: Sabrina Lučev
Frizura: Frizerski salon Artistic
Modeli: Sara Očko i Sedina Tričić