Username *
Password *
Remember Me

Vjerujem da ste svi u istom problemu, saloni su zatvoreni, a vaš izrast je sve veći i veći. Ako se učestalo bojite kod svog frizera vjerujem da ne znate ništa o odabiru boje i kombinacijama nijansi koje vam sada trebaju.

S obzirom na situaciju savjetujem vam da sada sami ne radite nikakve promjene pa se držite onoga što vam je napravio vaš frizer. Pokrivajte samo izrast kako bi izgledali uredno, a za neke veće promjene strpite se do otvaranja salona.

Zna: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

 Martha Hunt Fashion Shoot02

Martha Hunt // Io Donna’s March 2020 // foto James Macari // stylist Michela Buratti // Kosa: Makiko Nara // make-up: Christian McCulloch.

Ono što je trenutno na vama je da kontaktirate svog frizera, vjerujem da su svi u ovim situacijama spremni pomoći vam! Mi najbolje poznajemo vaše kose i pigmente koje koristimo prilikom bojanja.

Većinom kod bojanja kose koristimo formule koje se sastoje od više nijansi pa tako dobivamo dugotrajne i pigmentirane nijanse. Savjetujem vam da vi krenete s najjednostavnijim metodama.

One boje koje se koriste u salonima su profesionalne boje koje se ne mogu kupiti na tržištu pa trenutno koristite kolore iz drogerija.

Martha Hunt Fashion Shoot02

To su trenutno boje koje su vam dostupne pa se trebamo prilagoditi njima. Važna stvar je ako vam frizer preporuči da miješate više nijansi da ne miješate brendove. Miješate nijanse istog brenda!

Ako ne surađujete sa svojim frizerom i odlučite se bojiti, koristite boju koja je najsličnija vašoj. Ako imate sijedu kosu na izrastu, koristite jedan broj tamniju nijansu.

Martha Hunt Fashion Shoot02

Zapamtite u bojama za kosu osnovne boje označavaju se od 1 do 10, broj 1 je crna boja dok je 10 svjetlo plave, skala brojeva se penje od najtamnije do najsvjetlije.

Boju držite najmanje 30 minuta, a ako imate sijedu kosu 40 minuta. Nakon ispiranja boje koristite fiksator za boju koji ste dobili u kutiji s bojom, on služi za sjaj i dugotrajnost.

Martha Hunt Fashion Shoot11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location