Username *
Password *
Remember Me

PRIČA: Mirisni klasik proizveden još 1989., simbol glamura i luksuza, inspiriran je legendarnim crvenim vratima Ardenova salona na poznatoj njujorškoj Petoj Aveniji.  
Kuća Elizabeth Arden ponovno lansira Red Door, ali u novoj bočici i kutiji. Isti klasični miris koji volite, no sada u novom izdanju!
“Red Door istinski je mirisni klasik”, rekla je Tamara Steele iz kuće Elizabeth Arden. “Cvijet koji budi glamur i samopouzdanje. Kompleksan, uvijek intrigantan i nov. Red Door prošao je test vremena i neprestano se nadograđuje, a žene širom svijeta i dalje ga otkrivaju, dajući mu osobnost.”

ESENCIJE: Mješavina bogatog, rijetkog cvijeća. Senzualan i profinjen. U prvom trenu osjeti se fina nota đurđice, koja se otvara u noti frezije i divljih ljubičica. Srce mirisa nastavlja se buketom koji sadrži crvene ruže, marokanski cvijet naranče, jasmin i ylang ylang.  Zatim dolaze med i sandalovina u kombinaciji s mahovinom.  
Gornje note:
- Đurđice - jedno od najranijeg proljetnog cvijeća. Vrlo nježne i sitne, pružaju svjež, cvjetno-zeleni miris, pozdravljajući prvu sezonsku toplinu.
- Frezija - izvorno iz južnoafričke provincije Cape, frezija ima svijetao, cvjetni miris sa slatkim, gotovo voćnim notama.
- Divlje ljubičice – sitni srcoliki list obavija gornje note svilenim mirisom, stvarajući svježu, raskošnu ženstvenost.
Srednje note:
- Crvena ruža - znak duhovnosti i uzvišene ljepote, ruža je dragocjen simbol od istoka do zapada. Njezina puna i luksuzna aroma parfemu daje baršunasto bogatstvo i snagu.
- Marokanski cvijet naranče - sjajan i sunčan, nježan, cvijet koji daje romantičan dodatak srcu mirisa.
- Ylang ylang - preveden kao "cvijet cvijeća", žuti cvijet zvjezdastog oblika iz Indonezije, intenzivna mirisa.
- Jasmin - mali, nježan cvijet koji cvjeta samo noću, šireći svoj egzotičan, senzualan miris nekoliko sati prije zore. Bere se tada, u malim količinama i odmah izvlači. Jasmin daje poletan, voćno-cvjetni miris.
Donje note:  
- Mahovina - pronađena u planinama sjeverne Amerike i središnje Europe, mahovina je drvena i suha sa slojevitom dimenzijom vlažne zemlje i zelenog lišća.
- Med - sveti, mirisni sastojak omiljen širom svijeta zbog sočnog, slatkog okusa.
- Sandalovina - cijenjena u pacifičkim i indijskim kulturama i prije više od 2 000 godina. Visoko aromatično drvo daje mekan, mliječni, kremast miris koži.

REKLAMNI KONCEPT: Mark Dixon, izvršni direktor Elizabeth Arden opisuje svoju inspiraciju za kampanju Red Door: “Simbolična crvena vrata predstavljaju mjesto iza kojih se žene transformiraju iz 'svakodnevnog' u svoje 'najbolje izdanje'. Parfemi i proizvodi za ljepotu oduvijek su imali magičnu moć transformirati ženski izgled, a time i njezin osjećaj u vlastitoj koži i osjećaj svijeta koji je okružuje.”

CIJENA:
Eau de Toilette Spray Naturel
30 ml, 301 kn
50 ml, 475 kn

GDJE KUPITI: U svim boljim parfumerijama