Username *
Password *
Remember Me

Modni brand Soel i dizajnerica Sonja Lamut za novu sezonu nude jednostavne & nosive krojeve u kišnim nijansama.

OPEN

Bordo, siva i tamno-plava vode nas kroz kolekciju praktičnih oblika, a finu monotoniju razbijaju kristali koji se u ritmu koraka njišu s vunenih, mekanih površina. Kao dramatičan detalj pojavljuje se i ekstremna mašna na leđima – ponekad teška pa vuče prema iza, no pritom snažno ističe ženstveni aspekt ove pretežito minimalističke kolekcije. Predlaže i slatke veste balon rukava, također ukrašene visuljcima, kao i cool kratke tregerice s detaljima od eko-krzna.

 


Jet Lag kreacije, rad dizajnerica Jasmina Arnautović i Maje Virgej, pravi su hommage uličnoj modi, njihovi šavovi pričaju o punku, grungeu, urbanom sivilu i svim ostalim buntovnim krojevima koje su u modni svemir lansirali prljavi pločnici. Prava urbana kolekcija za nju i njega, s nježnim izletima u ženstvenost – tko bi odolio haljinama s prozirnim rukavima špičastih ramena… To se desi kad se rockerice zainteresiraju za romantiku!

 


Hippy Garden ponovo otkriva svoj mračni modni identitet, no ovoga puta inspiracija su lagerfeldovske rukavice, baršun, plise i kao styling – nagruvani dreadlocksi povrh glave. Glavnu ulogu u novoj kolekciji imale su teške večernje haljine, oplemenjene laganim naborima i ukrašene metalnim ukrasima. Koloristički jednostavne, kreacije emitiraju isključivo crnu i bijelu boju.

Cro-A-Porter @ Westgate krenuo je sinoć, a trajat će još večeras i sutra.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location