Username *
Password *
Remember Me

Zagrebački salon „Do šminke i frizure za pol vure“ predstavio je filere za kosu, s potpisom talijanskog brenda Nashi. Prestižan talijanski brend Nashi Argan je profesionalan brand prirodnih proizvoda za njegu kose 100% proizveden u Italiji – Milano.

nashi opn
Elena Dizdar

Uz ugodno druženje pod maskama i puno smijeha, mnogi su se poznati klijenti salona poput poznate fotografkinje Mare Bratoš, plesačice i pobjednice "Plesa sa zvijezdama", mlade Gabrijele Pilić, glumica i modela za filere Marijane Mikulić i Jasne Palić Picukarić, manekenke Elene Dizdar te omiljenog glumca svih generacija Željka Konigsknechta, suprug vlasnice salona Irene, oduševili ovim tretmanom.

 nashi4
Irena Königsknecht i Ana Kuštre

- Mnoge poslovne žene i partnerice salona koje brigu i njegu kose stavljaju visoko na ljestvicu prioriteta, bile su oduševljene tretmanom. Kosa je neposredno nakon tretmana punija i snažnija već od prve primjene – komentirala je dugogodišnja stilistica kose Ana Kuštre. Ona i Irena Königsknecht vlasnice su salona.

nashi43

Zagrebačka glumica Marijana Mikulić svoju kosu nakon ljeta jedva je čekala osvježiti novom Nashi bojom i popularnim filerima. Marijana ponosno nosi svoju čvrstu kosu koju je u posljednje vrijeme često mijenjala da bi se na kraju vratila prirodnoj ljepoti.

Mladoj opernoj pjevačici Magdaleni Kovač fileri su odabir kako bi svojoj prirodno kovrčavoj kosi vratila energiju i živost nakon dehidriranog ljeta.

nashi2

Poznati zagrebačka glumica Jasna Palić Picukarić svojoj je gustoj kosi priuštila filer terapiju kako bi je pripremila za hladnije dane pune vlage i niskih temperature.

nashi5
Mara Bratoš

nashi4443
Gabrijela Pilić