Username *
Password *
Remember Me

Proizvodnja svijeća dugogodišnji je obrt moje obitelji - priča Damjan - pa sam odlučio toj lijepoj tradiciji dati vlastiti dizajnerski potpis. Želja mi je bila stvoriti kolekciju svijeća koja ima temelje u modernoj arhitekturi i minimalističkom dizajnu. Svijeće kao oblik dizajnerskog izražavanja su nerijetko zakinute za estetiku i najčešće se svode na mirisne čaše, stoga sam htio napraviti nešto što ima dizajn, nešto novo, drugačije, jednu modernu i elegantnu priču u svjećarstvu - .

111

Dakle, ako volite jednostavne, minimalističke, no posebne kreacije koje će oplemeniti vaš interijer, možete skočiti do zagrebačkog dućana Dizajnholik ili Muzeja suvremene umjetnosti u čijoj se ponudi nalazi njegova prva kolekcija: Damian's Candels / Signature Line.

Svijeće su izrađene ručno, od ekoloških su materijala. Nenametljivog su dizajna i idealno će nadopuniti moderne, pročišćene interijere. - U planu je puno noviteta, poput različitih modela, limitiranih kolekcija, te, naravno, mirisnih svijeća - najavljuje autor.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location