Username *
Password *
Remember Me

Iako se, naravno, radi o ready-to-wear kolekcijama, tjedan mode koji se ovih dana održava na drugoj strani svijeta, u Indoneziji, donio je na scenu i kolekcije dizajnera Lie Sang Bonga i Sebastiana Gunawana.

open1 cropen cr
   Lie Sang Bong                                                                                 Sebastian Gunawan


Autori su za sljedeće ljeto predstavili krojem vrlo zahtjevne kreacije, oslanjajući se, kako su i sami naglasili, na tehnike koje se tradicionalno koriste pri izradi haljina slavne pariške Visoke mode. - Kako je pret-a-porter scena prenatrpana odjećom upitne kvalitete, toalete posebne izrade i inovativnog oblika dobile su na cijeni. Žene za posebne prigode žele izgledati uistinu kao kraljice i u tom smislu traže nešto drugačije, ponekad i teatralno - .

Aplikacije u obliku leptira, šeširi koji prkose gravitaciji, ručno nabrane tkanine, ali i elegantna paleta boja karakteriziraju rad dvojice dizajnera koji su na Jakarta fashion weeku pobrali iznimne ovacije brojne publike.

Sebastian Gunawan studirao je modni dizajn u Los Angelesu i Milanu, a kolega Lie Sang Bong diplomirao je na Institutu za Umjetnost u Seoulu. Lie već deset godina živi i radi uglavnom u Parizu, no gostuje na kvalitetnijim tjednima mode diljem svijeta. Godine vlastite kreativnosti obojica su posvetila istraživanju kroja, uzoraka i tekstura koje graniče s umjetnošću. - Haljina, ali i svaki odjevni predmet morao bi biti poseban, kao jedna priča, stilska drama, inspiracija i veselje -

Foto: image.net

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location