Username *
Password *
Remember Me

Danska dizajnerica novu, nadasve eklektičnu modnu sezonu vidi u znaku bijele boje, neon nijansi, futurističkih tkanina i velikih šešira. No, glavni začin su hiper-realistični print uzorci kojima Louise naglašava ženstvenost, odjevnom predmetu osigurava posebnost i modernost, te ga čini super prikladnim za svako doba dana i noći.

open

Njezin kroj iskoračio je u polje japanskog dizajna. Ovdje je riječ o praktičnim komadima kojima je ravnoteža naglašena uz pomoć igre volumena i teksture. Ponekad kaputi postaju balonasti, a suknje dobivaju volan – bio on peplum ili se nalazio na rubu… Silueta ima naglašen struk, a ramena i donji dio uglavnom su razigrani. Tu su i zanimljive sunčane naočale s detaljima u neon nijansama.

Louise je rođena u Danskoj, no diplomirala je na Akademiji mode i dizajna u Düsseldorfu. Neko vrijeme radila je za kuću Alexander McQueen, a nakon osvajanja nagrade On/Off Visionary, konačno je pokrenula vlastiti posao. I uspjela. Sezonski kolekcije predstavlja na London Fashion Weeku.

2345789111213141517222324252633

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location