COLOR BOOST // SANJA BENCO ima savršeni ljetni 'dream style' u znaku fluidnih haljina

  Sanja i inače nosi haljine, no ovih dana, kad je na fejs stavila ove četiri fotke, morala sam je naprosto pitat da mi pošalje rečenicu dvije. Na fotkama djeluje super opušteno, a stil je predivan, te haljine i te boje – kak bi se reklo pravi ljetni dream style. To je ono kak zamišljam ljetni stil, nesputavajuće haljine u efektnim bojama stilski su simboli jednostavnog životnog veselja u danima opuštenosti.

  3e

  Sočne boje nisu samo za atraktivan vizual, već i unutarnju radost onoga tko ih nosi. A Sanja je super primjer – vidi se da joj godi ne samo odmor, već i kreacije u kojima provodi svoje lepršave ljetne dane.

  sanja3

  Evo kaj mi je Sanja javila:

  Frendica i ja ljetujemo zajedno barem tjedan dana svake godine, pa tako i ove. Ona već od mladosti iskazuje svoju kreativnu stranu kroz osmišljavanje krojeva za svoje haljine, košulje, kompletiće... i kroz godine je navukla i mene pa imamo "svoj đir" sa traženjem materijala i šivanjem haljina kod njenih krojačica. Imamo totalno različite krojeve, moji su uvijek dugačke haljine sa malo istaknutim strukom, a ona uglavnom bira šire krojeve, Marnijevskog stila...

  sanja2

  Boje mojih ljetnih haljina su za razliku poslovnih dosta življe, šarenilo mi sada baš paše, moja okolina se uvijek ugodno iznenadi vidjeti me u bojama. Tako se i frendica ove godine oduševila novom plavo/bijelom i fotkala me, a onda svaki dan druga haljina i tako mi je pripremila set fotki.

  sanja32

  Duge haljine su zapravo moj prepoznatljivi stil, kao što su mi prije petnaestak godina bila odijela. Pronašla sam svoj osnovni kroj haljine, i sada uživam u raznim kombinacijama boja, uzoraka, dodataka, sitnih promjena koje svaku čine "novom". Haljine nosim na balerinke, tenisice i visoke čizme.

  sanja1

   

  Sanja Benco direktorica je odjela dermokozmetike Pierre Fabre u Oktal Pharmi.

  Foto: Dijana Čuljak