ANA'S TIPS & TRICKS // uplovimo u jesen šarenim bojama i zavidnim nijansama

  Predivne nijanse svuda su oko nas, a mi ih precrtavamo na kosu. Jesenski topli tonovi prikladni su i za tamne i za svijetle kose.

    Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Nakon ljeta svijet postaje prepun čarobnih tonova, a inspiraciju za nijansiranje kose crpimo iz prirode koja je svugdje oko nas.

  Hannah Ferguson Harpers Bazaar Greece Cover Photoshoot04

  Tamna boja vina i crnog grožđa dat će kosi poseban sjaj, a moćna je i sama za sebe. Savršeno će krasiti dugu kosu i sve vrste bob šišanja.

  Hannah Ferguson Harpers Bazaar Greece Cover Photoshoot10

  One nježnije i svjetlije su konjak i med nijanse. Kombiniramo ih tehnikom pramenova kako bismo šarenilom razbili monotoniju i naglasili razigranost u kosi.

  Hannah Ferguson Harpers Bazaar Greece Cover Photoshoot08

  Jače narančaste nijanse kao i pink varijante idealna su za kratke kose. Za jače nijanse prednost imaju svjetlije kose, a intenzivna boja će svako kratko šišanje učiniti posebnim.

  Imate li svjetliju kosu, poigrajte se polutrajnim pigmentima - zadržavaju se na kosi kratko pa svako malo možete isprobati neke nove nijanse.

  Hannah Ferguson Harpers Bazaar Greece Cover Photoshoot06

  Hannah Ferguson // Harper’s Bazaar Greece’s October 2021 cover // Photographed by Caleb & Gladys // hairstylist Lisa-Marie Powell // makeup by Kelly McClain.