Username *
Password *
Remember Me

Uz zvukove kiše na prozoru i pogled na gumene čizme, donosimo vam vizuelnu poslasticu i kartu za mentalnu avanturu: nova kolekcija slavnog talijanskog dvojca savršena je paleta modnih dodataka koji sugeriraju vrućinu, sreću i odlazak u toplije krajeve. Zovu nas da se, poput ptica slobodnih krila, otisnemo na stilsko putovanje i uronimo u boje…

1298
Domenico i Stefano složili su kolekciju s naglaskom na prirodne materijale i snažne nijanse, te s nevjerojatnom lakoćom još jednom prezentirali stil njihove omiljene Sicilije. Naime, svake sezone kroz boje i oblike reklamiraju svoju domovinu, što je po uspjehu danas rijetkost. Oni na svakom milanskom tjednu mode igraju na kartu Italije.  

Naravno, riječ je o radovima s intenzivno naglašenim etno momentom, a pošto su narodne nošnje uglavnom prepune boja, tako je i njihova nova kolekcija koloristički kaotična. No, oni nalaze sklad u svemu, vrhunski su talentirani, i svaka je nova godina za njih sve uspješnija. Posebnu pažnju posvetili su nakitu koji apsolutno definira ljetne noći i tu iskonsku želju za ukrašavanjem koja nam je jednostavno - u genima.

dolce gabbana ss2013 205