Username *
Password *
Remember Me

Njegov nakit apsolutno obožava glazbena legenda Josipa Lisac, a karakteriziraju ga moćne metalne i urbano-ratničke teksture, ljubav prema robusnim komadima i velika kreativnost i hrabrost pri izradi tih malih umjetničkih djela.

1303

Mladen Grubić nastupit će na skorašnjem Zagreb fashion weeku, te pritom proslaviti 25 godina stvaranja unikatnog nakita. Publika željna mode i kreativnosti vidjet će njegovu kolekciju "Urbani ratnici" načinjenu od metala, kože i lanaca.

Josipaisac
Josipa Lisac Grubićev nakit nosi i tijekom nastupa

No, naglasak je i na nosivosti, ističe autor. – Kolekcija "Urbani ratnici" je robusna, ali s druge strane, vrlo profinjena. Volim kad je svaki pojedini komad malo drugačiji, pod utjecajem raznih kultura, te kad prati neke dinamične linije. Formula za uspješnu kolekciju za mene je originalnost u kombinaciji s nasljeđem i tradicijom. U takvom procesu stilskog promišljanja nastaju nove modne priče… Moji urbani ratnici su sretni likovi koji ne robuju hirovitim modnim trendovima i brane se od konvencionalnih društvenih normi. Pritom osiguravaju prijestolje za sve one koji se usude biti drugačiji - . Kolekciju će nositi plesna skupina Atomic Dance Factory  - jer kao što ritam i ples slijede glazbu, jednako tako i nakit prati odjeću - tvrdi Grubić.

Revija Mladena Grubića na rasporedu je 23. studenog u Hypo Centru u Zagrebu, u sklopu Zagreb fashion weeka.

Foto: Goran Matijašec
Make-up: Ivona Mlikota
Modeli: Iva Jakovac, Vedran Ćorić i Zoran Jembrek

2345

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location