Username *
Password *
Remember Me

Volite li shabby chic i retro romantiku? Na početku Mesničke ulice otvoreno je preslatko mjesto koje nudi mnoštvo rustikalnih detalja za uređenje doma, koji će svaki prostor učiniti nekako toplijim i dati mu neodoljiv i poželjan vintage touch.

082489

U ponudi se, među ostalom, nalaze i poznate američke svijeće Yankee Candle koje sadrže čiste i prirodne mirisne ekstrakte, prirodni pamuk i vrhunski parafin, a miris im traje i do 160 sati. Osim modernog dizajna prilagodljivog svakom prostoru, kako izgledom, tako i bojom i mirisom, pakirane su u čaši, u staklenci, kao male mirisne svijeće ili u obliku voska.

Mirisna povijest Yankee Candle svijeća započela je na Božić davne 1969. godine kada je sedamnaestogodišnji Mike Kittredge napravio svojoj majci mirisnu svijeću za poklon, dok je drugu koju je napravio prodao i od zarade kupio materijal koji mu je bio potreban da napravi novu svijeću. Danas Yankee Candle nudi više od 150 mirisa, a sve nastaju u tvornici u Massachusettsu, SAD.

1345

Posebnost Yankee Candle svijeća su i mirisi prilagođeni određenom vremenskom razdoblju (godišnja doba, specijalizirane kolekcije) kao i posebnim prigodama (vjenčanje, razne obljetnice), te brojni mirisi, od voćnih, cvjetnih, slatkih, pa sve do primamljivih božićnih aroma. Ove svijeće imaju iznimno dugu i jednakomjernu gorljivost, intenzivan i koncentriran miris zahvaljujući upravo ekstraktima pravih esencijalnih ulja.

Yankee Candle Fresh cut roses srednja 155kn

Masovni namještaj koji dočarava osjećaj ugode i vječnosti, izrađen je u različitim europskim stilovima od prvoklasnog borovog i hrastovog drveta. Obzirom da u "Mirisu prirode" postoji mogućnost odabira željene boje i odsjaja odabranog komada namještaja, svaki kupljeni predmet, osim što je ručno izrađen, može biti unikatni i pritom najbolje usklađen s prostorom u kojem će biti smješten. Ponuda masovnog namještaja odnosi se na različite oblike i veličine regala, vitrina, ormara, stolova, stolaca i klupa, fotelja, dvosjeda i trosjeda, kao i noćnih ormarića.

Komentari (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

Mjesto mi je pod must za posjetiti kad stignem u ZG

 
This comment was minimized by the moderator on the site

već sam zaljubljena, sudeći po fotkama ovo je mjesto ostvarenje nečijih snova i ja moram zaviriti u njih

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Posjetila tu malenu, a tako rustikalno ozračenu i toplu trgovinu. Kupila starinski, a toliko efektivan okvir za slike. Bit će odličan poklon mojoj baki za nadolazeći Božić.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location