Username *
Password *
Remember Me

Modni dizajner koji potpisuje Pierre Balmain kolekcije, Olivier Rousteing, romantičan je kad je o modi riječ. Obožava stilove s polovice prošlog stoljeća, obožava naglašeni struk i ukrase koji veličaju glamur.

op

U duši je minimalist, predlaže jednostavne odjevne komade koji će naglasiti ženstvenost i istaknuti klasične momente, poput suknji A-kroja do koljena i kaputa s perlicama. Cvijet je uzorak koji smisleno razvija u mnogim pravcima, a luksuzni casual za njega su hlače-pidžama od satena. Inspiraciju je, kaže, pronašao i u stilu prelijepe slavne francuske glumice Jeanne Moreau. Crna i bijela tu su za stalno, momentalni uleti pripadaju pastelnim nijansama koje je Olivier za Balmain zadržao i ove sezone.

Sva ova pravila postoje i u novoj kolekciji za proljeće-ljeto 2013. Ulogu u novom lookbooku dobila je slavna manekenka Anna Selezneva, te stala pred objektiv Karima Sadlija. Umjetničko vodstvo, koje nalaže francuski chic i ležernost, potpisuje Atelier Franck Durand.

Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-3Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-5Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-7Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-9Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-11Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-13Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-17Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-19Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-21Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-23Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-25Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-26Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-29Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-30Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-33Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-34Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-39Pierre-Balmain-SS13-Lookbook Page-41

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Balmain me opsjeda...

 
This comment was minimized by the moderator on the site

oho ovo mi se jako jako sviđa

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location