Username *
Password *
Remember Me

Usred svjetske recesije i pada tiraža tiska, lijepo je čuti da netko pokreće novo papirnato izdanje. No, u ovom slučaju to nije bilo tko, već Vogue i to britanski (svjetska izdavačka kuća Conde Nast), pa će se od ovog svibnja na kioscima diljem svijeta, a nadamo se i kod nas, naći Miss Vogue, varijanta "za mlađu publiku".

kate-upton-vogue-uk-january-2013-01                          Model Kate Upton na naslovnici prvog broja "klasičnog" izdanja magazina za ovu godinu

Prvi broj imat će 124 stranice i obraćat će se curama koje su spremne na modne i beauty eksperimente, objavljeno je. Sav sadržaj proizvodit će tim britanskog Voguea. - Stvarno smo svi vrlo uzbuđeni što smo dobili priliku raditi za mlađu publiku, vjerujem da će se novim generacijama naš sadržaj jako svidjeti – izjavila je urednica britanskog Voguea Alexandra Shulman. Ovo je korak naprijed za nju i njezin tim, na koji su se američki kolege već odvažili - kod njih izlazi Teen Vogue.

I šećer na kraju: kad kupite Vogue za lipanj, uz njega ćete, uračunato u standardnu cijenu magazina, dobiti prvi broj Miss Voguea na poklon! Nadamo se da će, nakon ulaska u Evropsku uniju, cijene magazina malo pasti, odnosno da britanski Vogue kod nas više neće koštati oko 85 kuna, kao do sad, već bliže britanskoj cijeni, koja broji samo 4,30 funte (oko 39 kuna), dok britansko izdanje na američkom i kanadskom tržištu košta 10,99 dolara (oko 60 kuna). 

arbbbKate-Moss-for-British-Vogue-CoverKate-Moss-Vogue-UK-June-2012-01natalia-vodianova-vogue-uk-01Rosie-Huntington-Whiteley-for-Vogue-UK-Coverv