Username *
Password *
Remember Me

U novu sezonu poznati brand Nasty Gal ulazi sa idejom o surfanju, no krojevi su prilagođeni urbanom okruženju – za vrući asfalt predlažu super cool jakne, kratke haljiine, mini-majice i hlače sa uzorkom, i sve to oplemenjeno neodoljivom paletom nijansi sa sedefastim sjajem, koje ljeti dobivaju puni smisao. A tu su i ovogodišnji mega-hitovi: šilterice i pasteli!

op

Inspiracija za kolekciju nalazi se i u techno trendovima iz devedesetih, kad je elektronska glazba zavela cijeli svijet, a uz nju su na modnu scenu stigle i uske kreacije od sjajnih tkanina u jarkim bojama. Bilo je to, dakako, futurističko viđenje svijeta odijevanja, ideja koja je krajem prošlog stoljeća bila snažno prisutna u društvu. Danas je to jedan od atraktivnijih trendova, koloristički jako zahvalan i nosiv, naročito ljeti, pa ga štuju brojni dizajneri i kreativci. Među njima je i Nasty Gal. Glavnu ulogu na fotografijama ima lijepa manekenka Jasmine Tookes.

jasme-tookes-nasty-gal1jasme-tookes-nasty-gal2jasme-tookes-nasty-gal3jasme-tookes-nasty-gal4jasme-tookes-nasty-gal6jasme-tookes-nasty-gal7jasme-tookes-nasty-gal8jasme-tookes-nasty-gal9jasme-tookes-nasty-gal10jasme-tookes-nasty-gal11jasme-tookes-nasty-gal12jasme-tookes-nasty-gal13jasme-tookes-nasty-gal14jasme-tookes-nasty-gal15jasme-tookes-nasty-gal16jasme-tookes-nasty-gal17

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location