Username *
Password *
Remember Me

Donje rublje koje pomaže pri oblikovanju tijela, uz pomoć čvrstih krojeva i kvalitetnih materijala, te kupaći kostimi čija je tehnologija izrade jednako napredna, aduti su još jedne kolekcije koja nam dolazi iz Triumpha.

op

Najistaknutiji proizvodi kolekcije, grudnjak Push-Up Bra (WHU) i odgovarajući bodi String-Body (BS) izvrsna su kombinacija: bodi sa otvorenim grudima koji oblikuje trbuh i struk može se nositi s različitim modelima grudnjaka, dok grudnjak Push-Up lijepo ističe dekolte.

Linija Curvy Sensation sadrži bešavne, kružno tkane modele sa ugrađenim kompresijskim zonama za izvrsne rezultate oblikovanja. Linija Beautiful Sensation donosi čipku te je pogodna kao donje rublje za oblikovanje u posebnim trenucima, na primjer kod mladenki, a posebno u kombinaciji s grudnjacima iz linije Red Label Beautiful Spotlight.

Popularni stalni modeli vraćaju se u novima bojama: ističu se linije Fabulous Sensation s pepita uzorkom, Cool Sensation koja regulira vlagu, originalna Shape Sensation, Retro Sensation inspirirana vintage stilom, te Trendy Sensation u više nijansi.

Kolekcije Shape Sensation dostupne su u trgovinama od početka veljače, a kupaće kostime The Aqua Collection potražite nakon sredine travnja.

123467111213


Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location