Username *
Password *
Remember Me

Adut nove maskare je inovativna tehnologija četkice: nova Anti Clumps brush je prva Max Factor četkica za nadopunjavanje trepavica koja sprječava stvaranje grudica.

1

Pravilno razmaknute i vrlo gusto formirane čekinje poput češlja sprječavaju stvaranje grudica i obavijaju trepavice crnom teksturom, stvarajući mega volumen, kažu u Max Factoru.

- Žene nikada ne bi trebale birati između volumena i lijepo definiranih trepavica, a od sada to i ne trebaju. Ova nova maskara nudi ultimativnu kontrolu s kojom se postiže voluminozan i uredno definiran izgled trepavica u svega nekoliko poteza - istaknula je Pat McGrath, svjetski poznata Max Factor vizažistica.

mask
Formula stvara fleksibilan film na površini trepavica koji se sporije suši, omogućavajući lakšu “nadogradnju”. Kako se grudice ne formiraju moguće je i naknadno osvježiti svoj izgled tokom dana ili prije večernjeg izlaska, poželite li veći volumen.

cetka


- Tajna je u tome što možete nanositi sloj na sloj i baš nikad se ne stvore grudice. Ne možete pretjerati: postiže se mega volumen, a trepavice su lijepo razdvojene - izjavila je Vanesa Ćopić, Max Factor vizažistica za Hrvatsku.

CIJENA: 98,90 kn

GDJE KUPITI: U drogerijama