Username *
Password *
Remember Me

PRIČA: - Kroz dizajnerski rad veličam ženu i nastojim joj pokazati i odati svoje poštovanje. Ovoga puta, u zimskoj sezoni, kolekciju sam stvarao sa ženskim Jamesom Bondom u mislima: kakva bi ona bila? Kako bi se odijevala? Znam: urbana, dotjerana u svakoj prilici, bez obzira koliko vremena ima i što radi u tom trenutku. Ona kao da je cijeloga dana na crvenom tepihu i tako se osjeća, a tako i izgleda, uređena je, odjeća joj je ujedno vrlo šik i lijepa te nosiva i funkcionalna. Praktična. Mora se dobro i lijepo osjećati i kad ide u trgovinu ili po djecu u vrtić - priča dizajner Teo Perić.
- Zahvaljujući kombinaciji pravih boja, tkanina i krojeva, ova je kolekcija istovremeno vrlo nosiva danju i navečer - . Ovdje se radi o retro minimalizmu, s provjerenim klasičnim krojevima, vrlo pročišćenima i opuštenima, sve samo da bi ženi u ovom stoljeću bilo udobno i ugodno. I stilski vrlo zanimljivo i fino.
U kolekciji se vidi utjecaj osamdesetih i devedesetih. No u osnovi, kolekcija je klasična.

KAMPANJA: Idealnu MAK ženu utjelovila je Alma Cerić iz agencije Talia, fotografiju potpisuje Goran Čižmešija, za make-up se pobrinula Nena Mrkonjić, a za frizuru Ivica Palinić.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location