L’Oréal Professionnel Ombrés nature

  Popularni trend osunčanih pramenova dobio je novo lice u kolekciji koju ovo proljeće predlažu u L’Oréal Professionnelu: - "Ombrés nature" koristi blago svijetle pramenove u kombinaciji s mocha Inoa nijansama. Sada je taj trend prilagođen svakodnevnim stilovima za apsolutno svaku duljinu i frizuru! - .

  2


  - Tri varijante stvorene su po uputama frizera James Pecisa, poznatog po radu za vodeće svjetske modne časopise. Za boje je zaslužan kolorist Nathan Walker iz Trevor Sorbiea, koji je na ovaj način ovjekovječio cvjetni duh prisutan na modnim pistama. Zajedno nude tri interpretacije trenda: “Sophisticated”, “Cool” i“Pop” nature. James Pecis prilagodio je ombré pramenove nosivoj i praktičnoj bob frizuri. Ovaj look inspiriran je top modelima kao što su Karlie Kloss, Arizona Muse, Daria Werbowy i Alexa Chung – objavljeno je.

  1


  - Sezona proljeće/ljeto 2013 predstavlja povratak prirodi. Kako bih ponudio ravnotežu cvjetnom printu na modnim pistama, stvorio sam kolekciju koja se temelji na sofisticiranim mocha ombré pramenovima, igrajući se sa savršenim done-undone izgledom - istaknuo je James Pecis.

  3


  Nakon što je prekrasna Gisele Bündchen počela naokolo hodati s osunčanim pramenovima, svijet se zaljubio: trendovi za ovu sezonu u potpunosti su u znaku svijetlih pramenova, ali na način da se stapaju s kosom, te nisu posebno naglašeni… Frizura na taj način ima vrlo prirodan i njegovan izgled, a boja daje svježinu. U stvaranju ove nove salonske ponude sudjelovali su timovi međunarodnih frizera i kolorista iz sedam zemalja (Španjolska, Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Kina, Japan i Koreja).