Username *
Password *
Remember Me

Početak proljeća Avon je obilježio lansiranjem mirisne kreacije koja predstavlja, kako ističu, razigrani voćno-cvjetni koktel. Parfem je namijenjen toplim, sunčanim danima, te je prvi iz Avona koji sadrži stopostotni ekstrakt zelene jabuke. Krije se u elegantnoj, obloj bočici ukrašenoj stiliziranim cvjetnim detaljem. - Novi parfem odraz je vječnog optimizma i trenutka u kojem osjećamo onu neopisivu sreću - istaknuo je kreator mirisa Pierre Negrun.

1 cr

Osim jabuke, u kompoziciji se ističu i tonovi maline i kupine, dok se u srednjim notama nalaze ljubičica i ribizl, a u bazi cedar i sandalovina. Mali trik za još veći intenzitet i dugotrajnost mirisa na koži: - parfem je idealno nanijeti nakon vrućeg tuša ili kupke jer temperatura vode, usklađena s parom, pomaže u otvaranju pora koje zauzvrat bolje zadržavaju miris - .

EDP je dostupan je u katalogu kampanje 6 po cijeni od 119,00 kuna, a za dodatnih 27 kuna dobit ćete šal cvjetnog uzorka u bojama parfema, praktičan za nadolazeće toplije dane. A kako ga nositi? Sve o tome možete saznati ovdje.

2 cr

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

po tonovima meni sasvim odgovara

 
This comment was minimized by the moderator on the site

kontaktirajte me za narudzbu okolica Splita : i_biocic@net.hr

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location