Username *
Password *
Remember Me

PRIČA: Radi se o novom mirisu Valentina Eau de parfum, inspiriranom središtem Rima, točnije sjedištem modne kuće Valentino na Piazzi Mignanelli. Rezidencija iz 16. stoljeća predstavlja stilsku bazu popularnog modnog branda te sklonost klasičnom, ali ipak modernom, s majstorskom tradicijom – koja je dio famoznoga i unikatnoga haute couture svijeta. Valentina je prelijepa, sjajna, sa šarmom moderne nasljednice. Ona je zavodljiva, profinjena, nekonvencionalna, karizmatična. Stvara vlastiti stil. Živi u klasičnoj rimskoj palači, ali voli i vrevu urbanog, živahnog Rima.

KAMPANJA: U ulozi Valentine snašla se popularna manekenka Freja Beha Erichsen, iza objektiva fotografa Davida Simsa. Reklamni spot režirao je Johan Renck, a mjesto radnje su zagonetne, mračne i tajne ulice noćnog Rima.

MIRIS: Ovaj senzualni, ženstven miris, kreacija Oliviera Crespa i Alberta Morillasa, stvoren je u čast Valentinovoj ženi ovoga vremena. Buket Valentina sadrži kalabrijski bergamot kao himnu bujnosti i svježine, pojačan neočekivanim alba tartufom. Jasmin, amalfi cvijet naranče i tuberoza slave sjajnu ljepotu, a divlje jagode – bunt. Otmjenost cedra zavedena je zadivljujućom senzualnošću ambre.

BOČICA: Blago zaobljena, elegantna, s tri cvijeta, simbolom Valentinova haute couturea. U nježnim i diskretnim tonovima bijele i boje bjelokosti, na vrhu sa srebrnim prstenom i crnim biserom.

LINIJA:
EDP 30 ml, 390 kn,
EDP 50 ml, 540 kn,
EDP 80 ml, 690 kn

GDJE KUPITI: U svim boljim parfumerijama.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location