2021. U ZNAKU SUNCA // kako izgledaju novi modeli sunčanih naočala s potpisom POLICE, CAROLINA HERRERA, FURLA I FILA

  Novi trendovi su stigli, a svijet sunčanih naočala izgleda genijalno – javljaju iz mega kompanije De Rigo Vision, koja predstavlja neke od vodećih svjetskih brendova na području chic okvira.

  - Bogato iskustvo u dizajniranju, stalna potraga za novim inovativnim rješenjima te neusporediva udobnost i najbolji izbor i kvaliteta acetata i leća s izvanrednom zaštitom, ključni su elementi najnovijih kolekcija proizašle iz kreativne radionice ove modne kuće. Svi modeli jamče njihovu osnovnu svrhu: udobnost, zaštitu i trajnost - javljaju iz kompanije De Rigo Vision.

  SHN625V 

  CAROLINA HERRERA SUNČANA KOLEKCIJA 2021

  Stilovi bogatih osobnosti, uvećani utisnuti logotip CH i kultne crvena boja kolekciju čine idealnom za kozmopolitsku ženu Carolina Herrera.

  Elegantan acetat, boje i detalji od titana, miješaju se u novim interpretacijama elegantnih pruga i motiva šahovskog polja - osnovne su reference koje evociraju na kolekcije haljina i modnih dodatka s potpisom kreativnog direktora Wesa Gordona, kojima je dao novu dimenziju savršenog stila.

  C HERR

  POLICE ŽENSKA SUNČANA KOLEKCIJA 2021

  Lijepi dizajni i originalne kombinacije acetata, metala i gume udahnjuju novi život modelima koji utjelovljuju autentičnost brenda.

  Klasični oblici koji prevladavaju ženskom kolekcijom modernizirani su u pravom Police stilu s detaljima za sportski i chic efekt.

  SPLA93 20 x 30 cmPOLICE

  POLICE MUŠKA SUNČANA KOLEKCIJA 2021

  Nova muška Police kolekcija nadahnuta je povijesnim i najznačajnijim stilovima brenda.

  Modeli s prepoznatljivim dizajnom u skladu su s najnovijim modnim trendovima, a snažna veza nove kolekcije i nasljeđa brenda Police, značajna je u još uvijek prisutnim kultnim oblicima i profiliranim simbolom brenda na krilcima ili s pločicom "Police 1983", godinom osnutka brenda.

  POLICE2

  POLICE X LEWIS HAMILTON SUNČANA KOLEKCIJA 2021

  Nova Police x Lewis Hamilton kolekcija kombinira vječni Police duh s osobnim stilom prvaka Formule 1. Kolekcija se poigrava suptilnim kombinacijama vitkih metalnih detalja i bio-acetata koji po svemu ističu slojevitost svakog modela.

  Veliki izbor clip-on i fotokromnih leća čini kolekciju eklektičnom i prihvatljivom za gotovo svaku prigodu. Svi modeli u kolekciji dolaze u elegantnoj zlatnoj baršunastoj futroli.

  SPLB33

  POLICE5

   

  FURLA SUNČANA KOLEKCIJA 2021

  Logotip Furla ‘Arch’ krade svu pozornost u najnovijoj kolekciji, a kao novi simbol brenda nadahnut je vizurama grada Bologne s kojim otvora svoja vrata inkluzivnom svijetu brenda i predstavlja povijesnu važnost „Made in Italy“ proizvodnje.

  Logotip 'Arch' predložen je u nekoliko varijacija koji zauzima središnje mjesto na krilcima te po prvi puta sadrži metale različitih boja - ili čak u potpuno nove teksture.

  SFU416FURLA

  FILA SUNČANA KOLEKCIJA 2021

  Smjelost i prepoznatljivost glavne su značajke proljetno/ljetne kolekcije. Brend ponovno postaje glavni subjekt stila i originalnog identiteta.

  Kolekcija otkriva čiste linije i performanse za sportaše koji žele maksimalnu elastičnost i praktičnost, u skladu s njihovim životnim stilom. DNK brenda u središtu je pozornosti u nepokolebljivoj želji za isticanjem FILA logotipa u svim svojim brojnim interpretacijama.

  SF9365

  FILA


  Nove kolekcije sunčanih naočala De Rigo brandova Police, Carolina Herrera, Furla i Fila dostupne su na svim prodajnim mjestima Optike Anda.