Username *
Password *
Remember Me

Danas kad je moda dobrim djelom vintage meka, a i volimo stare stvari jer imaju priču i dušu, brojni virtualni dućani bave se upravo time: skupljaju staru robu poštene kvalitete i nude je po povoljnijim cijenama. Pa tko ne bi poželio imati vintage Jean Paul Gaultier korzet, Alexander Wang tuniku ili Roberto Cavalli hipi haljinu? Jedno od takvih virtualnih mjesta je i Wasteland. Naime, ne samo da ovo dokazuje da je moda jedno veselo mjesto miješanja trendova, poput osvježavajućeg koktela, već nudi formulu za otkrivanje osobnog stila, i to s novim i starim uspomenama. Priča se nastavlja!

 

1

 

Wasteland je objavio novi lookbook s vintage kreacijama spomenutih dizajnera, a manekenka Sophie Miller isprobala ih je tijekom šetnje u prirodi. Modeli su hipi & boho stila, baš kao što nalažu ovosezonski ljetni trendovi. Fotografije potpisuje Alexandra Valenti. 

 

234567

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Volim dobre i kvalitetne vintage komade i ponekad mi bude baš krivo kad vidim koliko su nama u RH takvi komadi praktički nedostupni. Ja sam svoje izvukla iz bakinog, ali i maminog ormara i baš sam ponosna na njih.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location