Username *
Password *
Remember Me

Usporedba nije nimalo drastična: moda je postala glavni vodič, ipak materijalni, za mnoge ljude diljem svijeta, te upravo tu dogmu preispitat će televizijska novinarka Martina Neuen u novom dokumentarnom uratku. Prvo emitiranje najavljeno je za rujan, a glavnu ulogu u četverosatnom filmu ima Karl Lagerfeld. No, svoje su izjave i mišljenja o vezi između mode i religije dali i Diane Kruger, Sarah Jessica Parker, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Suzy Menkes, Milla Jovovich te mnogi drugi. Ipak, autoricu filma najviše se dojmio sam Karl, kojeg su za potrebe ovog filma "pratili" čak 16 mjeseci. - Kao da je oko njega neka aura… uistinu je pravi individualac, jedna od najčudesnijih osoba koje sam ikad srela - oduševljena je Martina Neuen. Iako povezivanje s religijom može nekima zvučati pretjerano, činjenica je da je danas status mode mnogo više od pukih sezonskih kolekcija, ona je postala lifestyle za koji brojni vjeruju kako će im donijeti istinsku sreću i blagostanje. Baš kao što je u pravilu i s religijom. Duhovna obnova. Za neke molitva, za druge nove Louboutin štikle. Hram potrošačkog društva: shopping centri, logo i luksuzni dućani. 

 

222

 Foto: via

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ne smatram pretjerivanjem povezivanje mode sa religijom, jer premda nisam od onih koji pobožno slijede modne trendove, ponekad ostanem naprosto očarana ljudskom kreativnošću u smislu stvaranja odjevnih predmeta da bih to svoje stanje lako mogla...

Ne smatram pretjerivanjem povezivanje mode sa religijom, jer premda nisam od onih koji pobožno slijede modne trendove, ponekad ostanem naprosto očarana ljudskom kreativnošću u smislu stvaranja odjevnih predmeta da bih to svoje stanje lako mogla prozvati duhovnim ushićenjem.

Pročitaj više
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location