Username *
Password *
Remember Me

Ako ste ludi za beauty tutorijalima na youtube-u, onda zasigurno znate za 26-godišnju Michelle Phan, legendarnu v-logericu i majstoricu šminke koja već šest godina objavljuje videe, a sada je prati čak 4 i pol milijuna pretplatnika. Michelle je snove ostvarila kuća L'Oreal, te su zajedničkim snagama lansirali novu kozmetičku liniju "Em" koja reflektira riječ Me (ja, eng.), ali i na vijetnamskom (ona je polu-Vijetnamka) znači Ja.

 

MichellePhan-EM-UBJ 580

 

Kolekcija "Em" nudi čak 250 beauty proizvoda, uključujući 36 nijansi sjenila, rumenila i ruževa s imenima poput "Love life", "Day life", "Party life" i slično. Cijene se kreću između 15 i 75 dolara, a prodavat će se online. Nijanse i teksture inspirirane su upravo njezinom velikom publikom, jer je Michelle uzela u obzir brojne komentare i prijedloge svojih vjernih obožavateljica. Na ovaj je način ovo uistinu prva svjetska make-up linija stvorena u suradnji s pravim ženama, prema njihovim potrebama i željama. Preparativu je već napravila, kad je prije dvije godine lansirala liniju njege za lice IQQU.

 

1

 

Nova linija šminke nudi i velike "Life Palette", a svaka sadrži 24 nijanse sjenila, četiri rumenila i osam ruževa za usne. "Life" paleta dolazi u 6 varijanti, a svaka ima svoju temu: posao, izlasci, ljubav... - "Em" linija nastala je za i od mojih korisnica, te će zadovoljiti autentične beauty potrebe, a bazira se na godinama komunikacije sa svima vama. Moj je fokus od početka bio osnaživanje žena i poticanje da same ispričaju svoju priču putem šminke - istaknula je slatka Michelle. 

 

 

 2

 

3

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location