Username *
Password *
Remember Me

Prelijepa Irina, kao ambasadorica ljepote za Avon, predstavlja najnoviju make-up liniju: na globalnom nivou zaštitno je lice kampanje i njezine će fotografije krasiti Avonov katalog i reklamne materijale. - Kao make-up model radit će i s našom globalnom visažisticom Lauren Andersen pri prikazivanju načina šminkanja putem video uradaka, fotografija i savjeta kojima će Lauren pokazivati korisnicima kako najbolje postići željeni izgled – objavila je slavna kozmetička kuća.

 

12


- Ponosna sam na partnerstvo s Avonom koji je posvećen ženama i poznat je po posebnom odnosu prema svojim korisnicama. Pronalazim pravu inspiraciju u svim Avon Ladies širom svijeta, u strasti koju pokazuju prema ljepoti i svom poslu. Apsolutno sam oduševljena novim make-upom, posebno Hidrokolor ružem za usne. Lako se nanosi, postojan je i pruža mojim usnama predivan osjećaj hidratacije - izjavila je Irina.

 

55

 


- Irina je ikona ljepote i mi smo oduševljeni s našom suradnjom, pogotovo sada kada lansiramo novu make-up kolekciju. Ona je jaka, samouvjerena žena koja je, kao i naš brend, svjesna važnosti žene i podrške koju jedne drugima trebamo dati. Irina je zaista prelijepa, kako izvana tako i iznutra - istaknula je Patricia Perez Ayala, viša potpredsjednica i direktorica marketinga kompanije.

 

1

 

- Nova Avon make-up linija potpuna je kolekcija proizvoda visoke kvalitete koji, zahvaljujući novoj True Color tehnologiji s pigmentima koji se otpuštaju tijekom nošenja, čine boju dugotrajnom. Kolekcija je to ruževa za usne, sjenila za oči, pudera i podloga, rumenila, sjajila za usne, olovki za oči, usne i obrve, lakova za nokte i maskara posljednje generacije, koja će širokom paletom boja i odnosom kvalitete i cijene zasigurno predstaviti pomak na tržištu kozmetike - .

 

2


- Pigmenti u Hidrokolor ružu za usne nove Avon linije stvaraju postojane i odvažne boje. Obloženi su hranljivim shea maslacem tako da usnama daju izražajnost i mekoću. Nova formula bogata je česticama ulja od drenjina (arcticberry), antioksidansima, hranjivim sastojcima i omega uljima, obogaćena vitaminom E i uljem, te sa zaštitnim faktorom 15. Ruževi iz Avon kolekcije dostupni su u nekoliko varijanti: sjajni, mat, kao i oni koji postižu satenski efekt – objavljeno je.

 

6


- Nova moderna četvrtasta pakiranja rumenila i sjenila za oči kombiniraju jednostavnost i eleganciju. Sjenila za oči su dostupna u svjetlucavim i metalik bojama, sa šljokicama ili u mat nijansama. Možete birati između 90 različitih nijansi i 4 vrste pakiranja, koje kriju palete nijansi u rasponu od svakodnevnih do smjelih tonova. True Color tehnologija omogućava postojanost boje: boja koju vidite u paleti bit će i boja koju dobijete kad je nenesete na oči - .

 

3


- Kompanija Avon, kontinuirano posvećena inovacijama već više od 125 godina, predstavila je i Mega Effects maskaru, koju karakterizira potpuno nov pristup nanošenju maskare i predstavlja prvu pravu inovaciju u ovom segmentu još od 1950. godine. Prilagođavanjem dizajna maskare ljudskom oku i stvaranjem drugačije, panoramske četkice stvoreno je novo unaprijeđeno iskustvo upotrebe ovog proizvoda, nezaobilaznog u make-up torbici svake žene - .

 

 

7

 

13

 

66

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location