Username *
Password *
Remember Me

- Mucca. Kako god se činila jednostavnom, zbog nje smo umalo morali pomicati i tektonske ploče - odgovara nam skladan privatni i poslovni par Irena Mišić & Goran Fileš - Prije više od dvije godine zbog silne potrebe za nekom povećom, kožnom ljepoticom, krenuli smo u stvaranje iste. Konkretno, ovdje je bila riječ o eventu i stylingu koji je zahtjevao upravo ovakav asesoar. Iako je uz sve napore nismo našli na tržištu, krenuli smo s njezinim dizajnom i izradom. Put do finalnog proizvoda bio je uistinu mukotrpan, a ponekad i bolan. Susretali smo se s brojnim barijerama, no ni one nas nisu mogle zaustaviti u našoj golemoj želji da zadovoljimo svoj silni apetit za stvaranjem Mucce - .

8

 

- Da, pitate se odakle naziv Mucca? Nećete vjerovati, ali u našoj obitelji već duži niz godina tj. punih osam, članove obitelji zovemo upravo tako. Kome kažeš Mucca ne možeš pogriješiti jer svi smo Mucce. Bilo je sasvim prirodno da i novog člana naše obitelji nazovemo upravo tako - .

- Ovu zbirku vrućih komada začinili smo ravnim linijama, vrhunskom prirodnom kožom, posebno dizajniranim privjeskom, te metalnim zatvaračem prepoznatljive mornarsko plave boje. Sve su serije  limitirane, jedinstvene i ručno šivane, a pokazalo se da ih muškarci obožavaju baš kao i žene. Kreirali smo unisex modele, te ćemo ih i dalje razvijati u tom smjeru. Stvorili smo brend koji zadovoljava potrebe obiju strana. Muccom prevladavaju ravne i čiste linije, a sama kolekcija zrači jednostavnošću i profinjenošću - .

7

 

- Zapravo, radi se o komadu koji odolijeva zubu vremena. Htjeli smo ovu torbu uklopiti u svakodnevni modni izričaj i pokazati da se ova modna poslastica može kombinirati na sve načine. Predstavili smo i naše velike torbe pod imenom Mucca No.1 i Mucca No.2 koje se ekskluzivno prodaju u Iggy concept store-u u Zagrebu na Cvjetnom trgu. Tamo ujedno možete pronaći i našu već dobro poznatu Muccu Croco Dark Green - .

- Trenutno se naša prodaja odvija i putem web shopa koji se nalazi na adresi www.muccamucca.com., a šaljemo ih i diljem svijeta, kao i unutar zemalja članica EU. Kolekciju je obilježio model Nora od mekane prirodne kože rupičaste površine - .
    
Iza samog brenda stoji dvojac Irena Mišić i Goran Fileš (u skladnoj su višegodišnjoj vezi), te samostalno odrađuju sve: od ideje i dizajna do nabave repromaterijala, marketinga, fotografije, prodaje, komunikacije s dragim kupcima. - Uložili smo mnogo napora i ljubavi u svoje Mucce te priznamo da nas čeka put prepun izazova i predanog rada. No, jedno je jasno - svoje drage Muccoljupce i dalje ćemo uveseljavati ovim divnim hrvatskim proizvodom - .

 

 

13

3

 

24

 11

22

23

333